Η περιοχή


Ουρανούπολη, Χαλκιδική
Η Αριστοτελική πολιτεία, η προ Άθω περιοχή, μία ιδιαίτερη γωνιά της Χαλκιδικής.

Στα σύνορα της, το Άγιο Όρος, η μοναστική πολιτεία, η κιβωτός της Ορθοδοξίας, το μοναδικό ζωντανό μουσείου του κόσμου.
Σε μικρή απόσταση, τα Αρχαία Στάγειρα, η γενέτειρα του αρχαίου φιλόσοφου. Ένας χώρος μεγάλης αρχαιολογικής σημασίας, που απλώνεται σε έναν λόφο με σπουδαία ευρήματα και μία θέα που κόβει την ανάσα.

Απέναντι από την Ουρανούπολη, η Αμμουλιανή, το μοναδικό κατοικήσιμο νησί της Μακεδονίας, ενώ δίπλα της, το σύμπλεγμα νήσων Δρένια, με το εξωτικό τοπίο, προσθέτει στο μοναδικό θαλασσινό τοπίο.

Πανόραμα, Θεσσαλονίκη
Σε μία ήσυχη γειτονιά του Πανοράματος, και όμως τόσο κοντά στο κέντρο του, ανοίξαμε το δεύτερο εστιατόριό μας, καλωσορίζουμε όλους τους φίλους μας από την Θεσσαλονίκη και όχι μόνο!

Νέα Μουδανιά
Μία από τις πιο όμορφες, παραθαλάσσιες κωμοπόλεις της Χαλκιδικής, και ένα από τα μεγαλύτερα αλιευτικά κέντρα στην Κεντρική Μακεδονία, τα Νέα Μουδανιά αποτελούν ταυτόχρονα το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο του νομού, προσφέροντας στους επισκέπτες τους πλήθος υπηρεσιών, την ιχθυόσκαλα, το Μουσείο Παραδοσιακών Σκαφών και Εργαλείων, αλλά και πολλά εμπορικά καταστήματα.

Εντός του Enigma Mall Shopping Center, ένα νέο, σύγχρονο εμπορικό κέντρο με 40 καταστήματα, έχουν δημιουργηθεί 3 σημεία Kritikos, το Kritikos Food Bar με εκλεπτυσμένες γεύσεις γρήγορου φαγητού, το Kritikos Kouzina με τις γνωστές αγαπημένες γεύσεις των εστιατορίων μας, αλλά και η Kritikos Gallery με μοναδικά ρούχα και παπούτσια, accessories, και κοσμήματα.